sTrIkEs
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

sTrIkEs

Totul Despre Counter-strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Care este cel mai activ pe forum??

In jos 

Cel mai activ este:
XFuRy
Care este cel mai activ pe forum?? Icon_vote_lcap67%Care este cel mai activ pe forum?? Icon_vote_rcap
 67% [ 2 ]
Crawling
Care este cel mai activ pe forum?? Icon_vote_lcap0%Care este cel mai activ pe forum?? Icon_vote_rcap
 0% [ 0 ]
extreamX
Care este cel mai activ pe forum?? Icon_vote_lcap0%Care este cel mai activ pe forum?? Icon_vote_rcap
 0% [ 0 ]
zOoLtaR #dcNNN~
Care este cel mai activ pe forum?? Icon_vote_lcap33%Care este cel mai activ pe forum?? Icon_vote_rcap
 33% [ 1 ]
Total voturi : 3

Sondaj inchis

AutorMesaj
Crawling
Vizitator

Care este cel mai activ pe forum?? Empty
MesajSubiect: Care este cel mai activ pe forum??   Care este cel mai activ pe forum?? Icon_minitimeLun Noi 26, 2007 12:20 pm

Care este cel mai activ pe forum??? Eu am votat XFuRy.Oricum el este propietarul ...etc.Bravo XFuRy foarte bine ai facut ca ai reazlizat forumul

Ultima editare efectuata de catre in Lun Noi 26, 2007 12:47 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
xFuRy
Admin
Admin
xFuRy

Numarul mesajelor : 148
Varsta : 28
Data de inscriere : 12/11/2007

MesajSubiect: Re: Care este cel mai activ pe forum??   Care este cel mai activ pe forum?? Icon_minitimeLun Noi 26, 2007 12:21 pm

Eu sunt!!Am 90 de posturi:))Razz apoi tu Crawling
Sus In jos
https://strikes.1talk.net
Crawling
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care este cel mai activ pe forum??   Care este cel mai activ pe forum?? Icon_minitimeLun Noi 26, 2007 12:23 pm

Nu ziceam de asta Very Happy.Ziceam cine ajuta mai mult si cine pune pe forum tutoriale resurse pluginuri ...etc.Acum ai inteles?Very Happy
Sus In jos
xFuRy
Admin
Admin
xFuRy

Numarul mesajelor : 148
Varsta : 28
Data de inscriere : 12/11/2007

MesajSubiect: Re: Care este cel mai activ pe forum??   Care este cel mai activ pe forum?? Icon_minitimeLun Noi 26, 2007 1:09 pm

Nu cred ca era nevoie de un asemena topic pe forum!!MUTED TO>>>RECYCLE BIN:D:)
Sus In jos
https://strikes.1talk.net
Crawling
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care este cel mai activ pe forum??   Care este cel mai activ pe forum?? Icon_minitimeLun Noi 26, 2007 11:56 pm

Ai uitat sa il inchizi Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care este cel mai activ pe forum??   Care este cel mai activ pe forum?? Icon_minitime

Sus In jos

Care este cel mai activ pe forum??
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Care va place mai mult??
» Despre PHP - ce este şi instrucţiuni pentru începători.
» NOUL FORUM

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
sTrIkEs :: Recycle Bin :: Recycle Bin-
Mergi direct la: