sTrIkEs
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

sTrIkEs

Totul Despre Counter-strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cautam moderatori

In jos 
AutorMesaj
Crawling
Vizitator

Cautam moderatori Empty
MesajSubiect: Cautam moderatori   Cautam moderatori Icon_minitimeSam Noi 24, 2007 1:32 am

Cine este interesat de moderator trebuie :
1.Sa stie regulile si sa nu le incalce!
2.Sa aiba cunostinte de Counter-Strike, sa stie sa creeze adonsuri, tutoriale, pluginuri, CS (modificat), etc...
3.Sa nu aiba nici un warn pe forum
4.Sa aiba peste 50 de posturi.

Cine este interesat sa lase un id de yahoo messenger dar mai intai sa raspunda pe FORUM la regulile de mai sus pentru a fii moderator. Smile Noroc Smile
Sus In jos
PiTBuLL
Nou Venit

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 26/11/2007

Cautam moderatori Empty
MesajSubiect: Re: Cautam moderatori   Cautam moderatori Icon_minitimeMar Noi 27, 2007 11:06 am

de ce am io impresia ca aceste reguli sunt copiate de pe forumul extreamcs.... hmm Suspect pt ca aceleasi reguli leam vazut si pe forumul extreamcs la aceeasi sectiune ... lasand asta la o parte ... in afar de a 5-a functie pe restu le inde plines... id mess:crzy_pirtbull---->>>xFuRy:nu ma intereseaza....ai postat ceva???nimic....mai asteapta
EDIT bY xFuRy:Nu sunt copiate pentru ca eu le am formulat!!Chiar cu asta sunt foarte diferite de cele de pe extreamcs.....si ai griji cu limbaju de chat!!!!!!
Sus In jos
Crawling
Vizitator

Cautam moderatori Empty
MesajSubiect: Re: Cautam moderatori   Cautam moderatori Icon_minitimeMar Noi 27, 2007 11:09 am

Ok.Cand vei indeplinii si a 5a regula vom discuta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cautam moderatori Empty
MesajSubiect: Re: Cautam moderatori   Cautam moderatori Icon_minitime

Sus In jos

Cautam moderatori
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
sTrIkEs :: Forum :: Forum-
Mergi direct la: